Marianne Kristensen (barn)1967?

Jeg har modtaget en mail fra Marianne Kristensen.Jeg har fået lov til at skrive hendes erindringer ind her.

Jeg har også boet på Augustenborg børnehjem , som jeg troede det var.Kom på den tanke idag, gad vide, om jeg kunne google noget om stedet, for jeg kunne godt tænke mig at se stedet idag. Jeg bor i Hjerting , og der har vi et kystsanatorie, Som jeg har været i praktik i en uge for en del år siden.Der dukkede minder op fra Augustenborg.Jeg mindes der var store kastanjetræer i haven ud til vandet, og vi stod og kiggede ud på vandet, hvor der kom nogle vikingeskibe, har vel været et eller andet arrangement.Jeg husker også engang ,da der faldt et stankelben ned i min øllebrød. Den blev fisket op og lagt ved siden  af.Jeg skulle bare spise det øllebrød¨. Jeg kastede op i tallerkenen,og så puttede de bare en ny skefuld i munden på mig.Jeg havde skrevet et brev ,hvor jeg også havde en tegnet en tegning på,kom ind til plejemor og fik at vide, at jeg ikke måtte skrive at jeg ikke kunne lide at være der, så rev hun min tegning i stykker,og gav mig et nyt stykke papir, jeg skulle skrive ,at jeg var glad for at være der.Jeg kan huske , at jeg var så ked af, jeg skulle af med min fine kjole og have deres tøj på.Men jeg husker også ,vi var ude på sådan en badebro med hus , hvor man kunne klæde om i, ja og en del mere:dengang spillede de meget den her i radioen.Tag din gamle sweater på og lad bare skægget stå, og ---jeg ønsker mig en blå ballon en af dem med sjov facon.Kan huske vi sov i sådan nogle sorte tremmesenge, hvor jeg græd, og der kom en af de andre piger og rykkede mig i håret, men siden blev jeg accepteret.

I en nyere mail, skriver Marianne, at hun er født i 1959 og tror det var i 1967 hun var på kyst.Hun kan huske hun selv skulle rede sengen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jette mortensen | Svar 08.03.2017 17.28

Hej Marianne Jeg har været på kystsanatoriet hvor jeg ikke var ret gammel.
Køkken pedersen, Ingrid og en gartner er det bedste jeg husker. kontakt mig gerne.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.07 | 12:24

Min svigermor har haft ophold på Kystsantoriet, men husker meget lidt og ved ikke hvorfor hun var der. Hun har formentlig været på sanatoriet omkring slut 1961

...
19.06 | 22:52

Jeg efterlyser nogle der var på kystsanatoriet midt på sommeren 1946 og det var på grund af turberkulose og andre sygdomme.
Jeg var meget glad for at være der.

...
07.06 | 17:41

Hej jeg mener jeg har været der ca. 1958 - 1960 kan ikke huske hvor længe og hvorfor ? Var der sammen med mine 4 søskende 3 brødre 1 søster
Kan huske noget

...
31.05 | 21:27

Augustenborg er da vel ikke det samme som sanatoriet kysten i Nysted ???

...
Du kan lide denne side