Begyndelsen af "kystsanatoriet"
En dag gik jeg på nettet for at finde ud af, hvad det var for et sted "Augustenborg", hvor jeg havde været 3 mdr. sommeren 1954, da jeg var 4 år. Det viste sig at være lidt vanskeligt, men til sidst havnede jeg på www.børnehjem.nu/efterlysning og under generelle efterlysninger 09-02-2004 fandt jeg "børn", som søgte kontakt til andre "børn".
 Det var så heldigt, at Jette Lillian havde været inde at svare disse "børn" og samtidig lagt sin hjemmeside, hvor jeg kontaktede hende. Det blev til en meget givende brevveksling for mig, samtidig med hun satte mig i kontakt med en anden"pige" Pernille Pischinger.
 Pernille og jeg førte mange tlf.samtale og blev enige om, at vi ville søge kontakt med flere fra Kystsanatoriet, hvilket blev gjort gennem "Familie Journalen" i juni og "Hjemmet" i august med denne annonce.
 
AUGUSTENBORG
Kystsanatoriet

Vi er 5 "piger", som har haft ophold på Kystsanatoriet, dog ikke samtidig og nogle flere gange. Vi har været der i årene mellem 1954-1975 og nu søger vi kontakt med andre, som ligeledes har haft deres gang der, enten som barn eller personale. Ligeledes søger vi efter foto af stedet og omgivelserne, gerne med børn. Vi vil gerne udveksle vores oplevelser med andre, måske arrangere et træf og oprette en hjemmeside. Hvis du ligger inde med noget materiale eller vil være med så kontakt Jeanette Finne.

jeanettefinne@gmail.com     tlf. 22 51 51 55

Med disse annoncer kom vi lige over 20 personer.
Vi ville også gerne oprette en hjemmeside, problemet var bare, vi anede ikke hvordan det skulle gøres.
Nu kunne jeg jo godt huske Jette Lillians flotte hjemmeside, så jeg kontaktede hende og spurt om hun ville være med til lave den.
DET VILLE HUN GODT, SÅ HER ER DEN!!!!!
P.S. Der arbejdes stadig på den

Lillian og jeg har også en drøm om, at arrangere et træf en gang, men det ligger ikke lige for.   Hilsen Jeanette

Det gør det nu. Det bliver lørdag d.1.marts 08 i Sønderborg.
Her er jeg sommeren 2007
Erindringer fra "kyst"
Jeg hedder Jette Lillian Ernst (dengang frk Madsen).
Jeg var personale ved "kyst" fra november 1965-november 1966.
Jeg har ,gennem min egen hjemmeside , www.j.l.ernst.webbyen.dk   fået kontakt med nogle "børn" fra dengang.

Jeg har lovet at starte en hjemmeside op , og  vi håber det vil lykkes os, at få kontakt med folk.

Hvis I har lyst til at skrive om jeres ophold, har et par foto, hørt om en der har haft ophold der eller lignende, så skriv endelig i vores gæstebog.
Vi vil så sørge for at kontakte jer.
Ja, sådan ser jeg ud idag

jette Ernst 03.05.2017 09:59

Hej Maibrith.Endelig.Hvor har jeg søgt efter jer.Har du kigget billederne under frk.Madsens foto 65.?Du er velkommen til at sende en pb.

Maibrith Gissel 03.05.2017 01:29

Min søster hed gulbrith og jeg hedder maibrith vi var der. I 60 Kan godt huske dig var,så heldig at komme op på dit værelse Store sager

Maibrith Gissel 03.05.2017 01:22

Hej jeg hedder maibrith og min søster hed gullbrith vi var der af flere gange kom fra Nørrebro i København og jeg kan rigtigt godt husk dig Kan også huske dig

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 17:47

Jeg har opholdt mig på Kystsanatoriet i Augustenborg i 1961. Jeg var ikke glad for at være der. Har prøvet at glemme men ønsker at arbejde med erindringerne

19.09 | 12:26

I højre side evy og tommy

19.09 | 12:24

Evy Yvonne Langkjær er personen der står op her, min storesøster til Tommy Brian Clausen---> Nu Tommy Bundgaard Clausen

16.06 | 08:39

Hej jeg hedder Sanne Bidstrup (f.Dall), 1956. har fået fortalt, at jeg var på 'Augustenborg ' i nok 4 mdr. i 1961, var omk. 5 år. Må have været kystsanatoriet.